Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificarerss  |  tw

Noutati de la Samsung – Samsung F8000

| Sfaturi utile | septembrie 6, 2013

Televizor nou : Samsung F8000Pe la inceputul acestui an, un mare brand, pentru care tehnologia nu mai este de mult un mister, isi prezenta una dintre cele mai inovative creatii smart, noul televizor Samsung F8000. Poate ati auzit deja sau poate ca nu.

In ambele cazuri, rafturile virtuale ale magazinului online Dwyn Shop sunt pregatite sa va prezinte televizorul viitorului.

Prin ce se diferentiaza noul smart TV de predecesoarele sale?

Inca de la lansare, modelul F8000 se anunta sa se diferentieze de orice alt model al aceluiasi brand sau al concurentei. Este vorba despre un televizor Samsung, cu un design complet nou si cu performante de top. Inainte de a se regasi pe pietele interne si internationale, Samsung promitea performanta si o serie de functii fara precedent, poate neasteptate fiind vorba doar despre un televizor.

Fiecare caracteristica depaseste asteptarile pe care tehnologia ar putea sa le aiba de la un televizor. La fel cum in universul gadget-urilor, Samsung a reusit sa realizeze cu Galaxy SIII, televizorul nou creat este adaptat nevoilor utilizatorilor de pretutindeni.

Caracteristici tehnice si de design 

Smart Hub : Noutatea extraordinara este functia Smart Hub, ce le garanteaza cumparatorilor experiente de-a dreptul coplesitoare. Smart Hub este o interfata ce permite navigarea intr-un mod simplu si inteligent, cu diferite icoane pentru accesul imediat. Prin intermediul a cinci ecrane personalizate, utilizatorii pot vizualiza si alege programul la care sa se uite.

Potrivit declaratiilor firmei producatoare, interfata Smart Hub este de trei ori mai rapida decat cea ale modelelor anterioare. Trebuie tinut cont ca F8000 este primul televizor ce are la bord un procesor quadcore, datorita caruia se mareste viteza navigarii intre aplicatii, programe TV sau servicii online.

Motion Control : Functia Motion Control permite controlul televizorului fara precedent, datorita posibilitatii de parcurgere si ”rasfoire” a ecranelor, de marire si micsorare a imaginilor, prin intermediul mainii.

S-Recommendation : Functia S-Recommendation este principala functie si cea in masura sa recunoasca preferintele utilizatorilor, sugerandu-le programele favorite, din momentul in care acestia pornesc televizorul si pentru urmatoarele 90 de minute.

Smart Interaction: Tehnologia Smart Interaction permite navigarea si controlul prin intermediul vocii sau al gesturilor, in functie de preferintele celor care ajung sa se bucure de aceasta noua inventie futurista.

TV LED UHD : Datorita tehnologiei LED UHD (Ultra High Definition), F8000 are avantajul unei rezolutii de patru ori mai buna decat a televizoarelor normale cu ecran FULL HD: detalii mult mai realistice, claritate ireprosabila, calitate nemaintalnita.

Proprietarii televizorului Samsung F8000 au posibilitatea sa restabileasca detaliile imaginilor si sa le mareasca performanta, transformandu-le din HD in UHD.

Profil ultra slim : Comparativ cu seria ES8000, noul F8000 are o baza complet noua, cu un suport rotunjit in forma de semiluna, cadru aproape invizibil, mai subtire de un centimetru si panou posterior ultra slim, fara cabluri sau piese la vedere.

Dimensiuni    : Cu toate ca primele modele de televizoare cu cat erau mai mari, cu atata mai grele, pentru F8000, dimensiunea nu ”ingreuneaza” defel. Astfel, indiferent daca diagonala este de 55 de inch sau de 75, televizorul Samsung F8000 nu este o povara pentru cumparatori nici in ce priveste spatiul pe care-l ocupa, nici in privinta greutatii.

Oricare dintre aceste caracteristici poate fi un motiv pentru a alege un televizor Samsung de ultima generatie, precum F8000. Fiind vorba despre mai mult decat un simplu televizor, este recomandata studierea amanuntita a fiecarui detaliu, incepand cu pretul.

Comerciantii de tehnologie profita uneori de naivitatea consumatorilor potentiali, insa seriozitatea magazinului online Dwyn, unde informatiile au ca sursa directa specialistii firmei, este de necontestat.

1. Samsung F8000 review: Is this 55-inch Smart TV worth the price?
2. Samsung’s Curved OLED TV Coming to UK on 5 September
3. Samsung a lansat primul SMARTWATCH – GALAXY GEAR, la BERLIN
4. Samsung Galaxy Note 3 şi ceasul inteligent Galaxy Gear 
5. Samsung lansează Galaxy Note 10.1 – imagini uimitoare, eficiență și mobilitate

4avg.rating 53 votes.
Be Sociable, Share!

Lasa un raspuns

  • Inca nu exista anunturi populare