Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificarerss  |  tw

Alimenteaza-ti locuinta folosind cele mai bune hidrofoare!

| Sfaturi utile | mai 3, 2014

hidroforAtunci cand te poti lauda cu o casa detinuta in proprietate, este foarte important sa stii ca in permanenta aceasta are la dispozitie toate lucrurile necesare unei bune functionalitati. Astfel, pe parcursul utilizarii, este necesara alimentarea casei cu apa curenta cu ajutorul unui hidrofor, sau alimentarea cu energie electrica. Asigurarea unei presiuni corespunzatoare a apei este deosebt de importanta, mai ales daca in casa exista un numar destul de mare de iesiri (robinete).

 

Un hidrofor este deosebit de util deoarece acesta are proprietatea de a alimenta cu apa o intreaga locuinta. Fireste, acest lucru este aplicabil in cazul locuintelor care nu dispun de servicii de canalizare, nefiind cazul blocurilor de apartamente sau caselor racordate la sisteme centralizate de apa.

 

Principala caracteristica a hidrofoarelor o reprezinta adancimea, exprimata in metri, si care reflecta de fapt capacitatea motorului de a aspira apa. De aceea vom intalni pe piata de profil atat hidrofoare cu adancime de 10, 20 sau 30 de metri, pentru ca in cazul in care apa se regaseste la adancimi mai mari sau mai mici, aceasta sa poata fi extrasa cu usurinta, in functie de necesitatile fiecaruia dintre utilizatori.

 

Principiul de functionare al unui hidrofor este unul destul de simplu, avand la baza aspirarea, forta de suctiune indusa de catre motor si a unei pompe ce are capacitate de a pompa apa acolo unde aceasta este necesara. De asemenea, hidrofoarele sunt utilaje care sunt dotate cu accesorii special destinate identificarii anumitor probleme, iar printre acestea putem numi sistemul de detectare a scaderii de presiune a apei, sau pe cel care ne poate da informatii cu privire la nivelul apei din rezervor. Pompa nu va avea ca moment de pornire pe acela cand se produce golirea efectiva a rezervorului, ci pe cel in care apa este prezenta in acesta cam la jumatate.

 

Hidroforul poate fi amplasat oriunde, insa avand o grija deosebita fata de numarul de utilizatori ce urmeaza sa beneficieze de cantitatea de apa aspirata. Un numar mare de utilizatori, raportat la numarul de bai si bucatarii, va necesita un rezervor mai mare si automat un motor si o pompa de capacitate mai mare.

 

Beneficiile unui astfel de produs sunt vizibile cu ochiul liber. Pe de o parte avem aspectul practic al problemei, prin faptul ca este rezolvata problema alimentarii cu apa in zonele in care serviciile de canalizare nu sunt prezente, insa putem numara si aspectul pecuniar, prin faptul ca aceste aparate sunt deosebit de economice, reprezentand o investitie cu adevarat serioasa si lipsita de pericole.

 

Astfel de utilaje pot fi gasite in majoritatea magazinelor de profil, insa in mod cert acestea nu pot fi achzitionate fara a avea in vedere criteriile enuntate anterior. Desi beneficiaza de o garantie destul de extinsa, ele trebuie sa fie atent monitorizate, deoarece fiecare banut conteaza, iar o astfel de investitie nu este una pe care sa o faci in fiecare zi.

 

Acesand site-ul www.shop-einstal.ro vom regasi o gama larga de asemenea produse, pentru toate nevoile si pentru orice buzunar. Preturile minime, asistenta tehnica si livrarea la domiciliu contra unor sume modice fac ca alegerea potrivita sa fie mult mai usor de facut.

3.9avg.rating 36 votes.
Be Sociable, Share!

Fara etichete

8,782 numar total de afisari, 2 astazi

  

Lasa un raspuns

  • Inca nu exista anunturi populare