Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificarerss  |  tw

Pompe submersibile impotriva coroziunii

| Sfaturi utile | noiembrie 2, 2014

pompa submersibilaLumea in care traim ne pune la dispozitie nenumarate resurse si depinde de fiecare dintre noi cum alegem sa le folosim. Dintre toate apa este resursa care pe cat de mult bine ne poate face, pe atat de mult se poate intoarce impotriva noastra.

Apa este solventul natural al lumii. Daca analizam putin situatia, un suvoi de apa gasit in desert ne poate aduce inapoi viata, pe cand acelasi suvoi aflat in interiorul unei cladiri poate produce nenumarate prejudicii, incepand de la o simpla exfoliere a unei tencuieli macroporoase si pana la aparitia fenomenului care ingrijoreaza pe toata lumea, si anume cel ce priveste coroziunea. Nu credeti asta? Incercati sa picurati incontinuu apa pe o piatra naturala. Intr-un final si ea se va deteriora, nu-i asa?

Coroziunea este procedeul prin care oxizii de fier reactioneaza cu apa. Daca folosim astfel pentru captarea apei pompe submersibile ape curate, acestea vor trebui alese cu grija, astfel incat suprafata lor sa fie protejata anticoroziv sau sa fie executata din materiale care suporta contactul permanent cu apa, cum ar fi spre exemplu inoxul. Plasticul, desi este folosit destul de frecvent in cazul evacuarii apei, tocmai din cauza materialului utilizat se indreapta mai mult catre segmentul apei murdare.

Continuati sa cititi »

2,796 numar total de afisari, 1 astazi

Alimenteaza-ti locuinta folosind cele mai bune hidrofoare!

| Sfaturi utile | mai 3, 2014

hidroforAtunci cand te poti lauda cu o casa detinuta in proprietate, este foarte important sa stii ca in permanenta aceasta are la dispozitie toate lucrurile necesare unei bune functionalitati. Astfel, pe parcursul utilizarii, este necesara alimentarea casei cu apa curenta cu ajutorul unui hidrofor, sau alimentarea cu energie electrica. Asigurarea unei presiuni corespunzatoare a apei este deosebt de importanta, mai ales daca in casa exista un numar destul de mare de iesiri (robinete).

 

Un hidrofor este deosebit de util deoarece acesta are proprietatea de a alimenta cu apa o intreaga locuinta. Fireste, acest lucru este aplicabil in cazul locuintelor care nu dispun de servicii de canalizare, nefiind cazul blocurilor de apartamente sau caselor racordate la sisteme centralizate de apa.

Continuati sa cititi »

8,781 numar total de afisari, 1 astazi

Peria de par rotunda pentru bucle perfecte

| Sfaturi utile | noiembrie 18, 2013

Peria de par rotunda pentru bucle perfecteAtunci cand o femeie are parul ondulat, isi va dori mereu sa il fi avut drept. Aceasta regula se aplica si invers, desigur.

Toate femeile cu parul drept viseaza la niste bucle pline de volum si incearca sa obtina acest efect cu ajutorul ondulatorului de cele mai multe ori.Totusi, poti obtine bucle perfecte si cu ajutorul unei perii de par rotunde si a uscatorului de par.

Metoda nu este foarte complicata, iar in timp te vei obisnui si iti vei aranja parul mult mai repede in forma dorita. Cel mai mare avantaj al acestei proceduri este ca nu iti vei mai arde parul folosind ondulatorul, care poate fi foarte daunator daca este utilizat in exces.

In continuare, iti voi descrie modul in care poti folosi peria de par rotunda si uscatorul de par pentru a-ti aranja parul in bucle:

Continuati sa cititi »

4,468 numar total de afisari, 1 astazi

Capra neagra

| Sfaturi utile | octombrie 15, 2013

Capra neagra Capra neagra , mamiferul cu cea mai indelungata istorie din fauna Romaniei , este una din cele mai valoroase specii de animale din tara noastra , fiind inclusa pe lista animalelor protejate de lege .

Daca doriti sa vanati un astfel de exemplar trebuie sa respectati legea impusa de statul Roman , cu alte cuvinte trebuie sa aveti in vedere doua aspecte , in primul rand armamentul care poate fi folosit si perioada in care este permisa vanatoarea .

OneShop4u.ro va pune la dispozitie o gama variata de echipamente de vanatoare , de la arme si lunete vanatoare , pana la binocluri , lanterne , cutite si multe alte accesorii la cel mai bun raport calitate / pret din Romania . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati www.oneshop4u.ro .

Continuati sa cititi »

2,133 numar total de afisari, 1 astazi

Schema montaj panouri solare tuburi vidate

| Sfaturi utile | octombrie 10, 2013

schema montaj panouri solare tuburi vidate

Continuati sa cititi »

3,320 numar total de afisari, 2 astazi

Situatii de risc pentru electropompa submersibila

| Sfaturi utile | septembrie 29, 2013

Continuati sa cititi »

2,574 numar total de afisari, 2 astazi

Proprietati generale electrompompe submersibile

| Sfaturi utile | septembrie 17, 2013

Proprietati generale electrompompe submersibileIn prezent se incearca dezvoltarea conceptului de protectia si conservarea mediului, respectiv a principiului eficientei, motiv pentru care se mizeaza pe constructia si promovarea dispozitivelor electropompe submersibile ecologice, care sa valorifice resursa naturala apa in scop productiv. O structura constructiva optima vizeaza un sistem de protectie bine pus la punct: protectia partii electrice, respectiv protectia partii productive.

Continuati sa cititi »

9,648 numar total de afisari, 1 astazi

Echipamente cu rol protector ups centrale termice Well

| Sfaturi utile | septembrie 7, 2013

ups centrale termice well

Centrala termica este un dispozitiv de incalzire care dispune si de o parte electrica. Ups centrale termice Well sunt un instrumente electrice care au capacitatea de a inmagazina energie pentru situatii neprevazute cum ar fi caderea retelei, intreruperea electricitatii. Ca in orice domeniu, si cel al instalatiilor electrice implica anumite riscuri. 

Continuati sa cititi »

2,858 numar total de afisari, 1 astazi

Pagina 1 din 41234
  • Inca nu exista anunturi populare