Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificarerss  |  tw

Echipamente cu rol protector ups centrale termice Well

| Sfaturi utile | septembrie 7, 2013

ups centrale termice well

Centrala termica este un dispozitiv de incalzire care dispune si de o parte electrica. Ups centrale termice Well sunt un instrumente electrice care au capacitatea de a inmagazina energie pentru situatii neprevazute cum ar fi caderea retelei, intreruperea electricitatii. Ca in orice domeniu, si cel al instalatiilor electrice implica anumite riscuri. 

Consumul de energie electrica sau de gaze nu este constant, la fel cum si activitatile noastre difera de la o zi la alta. Pentru astfel de momente este indicat sa avem montat ups centrale, care ajuta structura constructiva electrica a centralei sa suporte aceste variatii si fluctuatii de consum. Ar fi indicat sa incercam sa inregistram in consum echilibrat de energie electrica, insa de multe ori intervin numeroase lucruri la care noi nici nu ne-am gandit.

Ups centrale ajuta dispozitivul de incalzire sa fie pliabil in functie de nevoile utilizatorului; confera siguranta si protectie in timpul functionarii, sporeste eficienta produsului. Perturbatiile electrice sunt neprevazute, orice dispozitiv care merge pe baza de electricitate are o parte vulnerabila, de aceea  montarea unui ups centrale reprezinta o solutie pentru o functionare de durata si in conditii sigure, respectiv o grija in minus. Un alt aspect important de luat in calcul este legat de cunoasterea in detaliu a insusirilor tehnice ale centralei: capacitate de functionare, puterea la care merge, consumul mediu care se inregistreaza pentru a sti sa alegem ups centrale potrivit instalatiei noastre si nevoilor noastre.

Aparatul electronic ups well 800va pentru centrale termice centrale ajuta la intretinerea centralei si ii confera acesteia durabilitate in timp. Instalatia de gaze se executa pe baza de proiecte avizate si autorizate. In cladirile neindustriale, conductele coboratoare spre punctele de consum, in general, nu pot fi aratate in schema izometrica cu toate detaliile lor de forma si traseu, intrucat acestea se stabilesc in timpul montarii si depind de rutina si de priceperea instalatorului. Dupa terminarea montarii conductelor (inclusiv coborarile fara robinete si racordurile la aparate) se fixeaza locurile bratarilor si se dau gaurile in zid, fara sa se monteze bratarile. Se executa apoi planul si schita izometrica de montaj, punandu-se in evidenta modificarile fata de proiect si se intocmeste dosarul definitiv.

Se astupa cu dopuri de otel capatele instalatiei si se face o proba preliminara de presiune; daca la proba nu se obtin rezultate bune, se cerceteaza cu apa si sapun toate imbinarile. Se reduce apoi presiunea pana la cea atmosferica si se refac imbinarile gasite neetanse. Daca imbinarea defecta se afla la o distanta de 1-2 tevi de la un capat al instalatiei, se demonteaza tevile pana la imbinarea defecta si se refac toate imbinarile; daca insa defectul se afla mult in interiorul traseului, se taie teava de ambele parti ale imbinarii, se fileteaza capetele taiate si se refac imbinarile, inclusiv cea defecta.

Cand imbinarea defecta este chiar la o derivatie, doua dintre cele trei capete taiate se refac prin manson stanga-dreapta, iar cand defectul este la o imbinare pe conducta rectilinie, numai o imbinare se reface prin manson  stanga-dreapta. Dupa ce instalatia tine presiunea stabilita, se invita delegatul  intreprinderii distribuitoare si se executa din nou proba in prezenta acestuia. La terminare, instalatia se goleste de aerul sub presiune printr-un capat cat mai indepartat de locul pe unde a fost introdus. La instalatiile de utilizare a gazelor este interzis sa se faca proba de presiune cu apa, cu oxigen, sau cu gazul pentru care este destinata sa functioneze.

Se trece apoi la montarea bratarilor si fixarea instalatiei,  la montarea robinetelor si a legaturilor cu aparatele de consum, dupa care se invita din nou delegatul intreprinderii distribuitoare pentru proba de etanseitate. Si in mediul industrial  are loc instalarea unor sisteme de incalzire, depinde de domeniul de activitate al intreprinderii, de marimea cladirii si de numerosi alti factori.

4avg.rating 60 votes.
Be Sociable, Share!

Lasa un raspuns

  • Inca nu exista anunturi populare