Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificarerss  |  tw

Proprietati generale electrompompe submersibile

| Sfaturi utile | septembrie 17, 2013

Proprietati generale electrompompe submersibileIn prezent se incearca dezvoltarea conceptului de protectia si conservarea mediului, respectiv a principiului eficientei, motiv pentru care se mizeaza pe constructia si promovarea dispozitivelor electropompe submersibile ecologice, care sa valorifice resursa naturala apa in scop productiv. O structura constructiva optima vizeaza un sistem de protectie bine pus la punct: protectia partii electrice, respectiv protectia partii productive.

O pompa este prevazuta cu dispozitiv de reglare a tensiunii electrice, respectiv de retinere a surplusului de energie in caz de suprasarcina sau de supraconsum. In conditiile solicitarii unor cantitati de apa peste limitele prevazute, produsul are un dotare un dispozitiv care ii confera capacitatea de a furniza cantitatea de apa necesara. Pe partea electrica intalnim un dispozitiv care ajuta motorul sa suporte o tensiune mai ridicata, iar pe latura productiva se recomanda prezenta unor filtre capabile sa retina impuritatile si corpurile straine de mari dimensiuni. Acelasi lucru se intampla si in cazul consumului de apa, concentratia sursei de apa este variabila, de aceea acest parametru trebuie monitorizat in permanenta.

Motorul produselor tip pompe submersibile se recomanda sa se adapteze usor unui ritm de functionare variabil. Scheletul constructiv general are urmatoarele elemente componente de baza: motorul si pompa propriu-zisa. Motorul este o piesa electrica si in functie de model suporta un anumit numar de turatii. Este indicat pentru orice model de produs sa aiba in dotare un motor pliabil unui numar variabil de turatii. Ritmul de functionare al acestor dispozitive nu este constant; consumul de apa inregistreaza valori variabile; de aceea este necesara o structura constructiva adaptabila parametrilor variabili. Exista o gama variata de astfel de produse: unele au destinatia uz casnic; altele sunt folosite pentru irigatii.

Pompa care asigura apa pentru uz casnic, de la o sursa de apa de adancime are un schelet constructiv compus din: motor si pompa. Concentratia apei in impuritati variaza in functie de diversi factori; de aceea indicat ar fi sa efectuam un control periodic si sa monitorizam acesti parametri. Dispozitivele pompe submersibile folosite in sectorul agricol au o structura rezistenta unui ritm de functionare alert; motorul rezista unui numar ridicat de turatii; sistemul de pompare are capacitatea de a asigura cantitati variabile de apa in functie de necesitati.

Domeniul instalatiilor de apa este amplu si include o multitudine de dispozitive cu o structura constructiva variabila in functie de dotari si de sectorul de aplicabilitate al acestora. Apa este o resursa indispensabila activitatilor noastre zilnice. Calitatea apei consumate constituie un factor primordial pentru orice utilizator. Apa are o concentratie variabila in impuritati si corpuri straine, de aceea acest parametru trebuie verificat in permanenta. Este important ca dispozitivul care filtreaza apa sa fie dotat corespunzator pentru a evita casarea acestuia inainte de termen.

Fiecare dintre noi are libertatea de a opta pentru produsul pe care-l considera potrivit locuintei sale,daca vrei sa vezi mai multe tipuri de pompe click aici pentru a vedea un catalog virtual functional.  Sistemul de alimentare cu apa a unei locuinte are la baza un dispozitiv cheie: pompa. Orice produs prezinta anumite instructiuni si reguli de functionare care trebuie respectate pentru un ciclu de viata cat mai indelungat si un ritm de functionare eficient. Dispozitivele pompe submersibile sunt frecvent utilizate, in principal, in sectorul agricol, acolo unde se necesita cantitati de apa mai mari, la intervale regulate de timp.

 

1.Vimeo / Lino Bailey’s videos
2.Water well pump
3.Solar Pond Pumps
4.Types of Industrial Pumps

5avg.rating 58 votes.
Be Sociable, Share!

Lasa un raspuns

  • Inca nu exista anunturi populare